АДРЕСА

 

Христо Смирненски 37-1/3,

1000 Скопје, Македонија

ЈАВЕТЕ НИ СЕ

 

+389 070 420 356

ПИШЕТЕ НИ

 

suslevskam@gmail.com

СО ЛЕСНО ПРАТИ НИ Е-ПОШТА

Испратете ни ја

вашата порака

Др.Маја Шушлевска / Dr. Maja Shushlevska

Специјалист интернист, кардиолог со искуство во интерната медицина, кардиологија.